Bestellen voor Moederdag!

Zondag 10 mei is het Moederdag, en dat betekent dus iemand met iets heerlijks verrassen! Waarom dan geen bonbons?

Natuurlijk kunt u naar de winkel aan de Diezerpoortenplas 7 komen om een keuze te maken uit de vele bonbons, maar als u de deur niet uit kunt of wilt, is het uiteraard ook mogelijk om te bestellen.

U kunt dan aangeven of u de bestelling wilt komen afhalen of dat wij deze moeten bezorgen. Bezorgen is ook mogelijk op zondag 10 mei, om de verrassing nog groter te maken. Bezorgen is alleen van toepassing in de gemeente Zwolle.

Gebruik daarom de bestellijst en stuur deze ingevuld naar info@bonbonnerieborrel.nl. Telefonisch bestellen kan uiteraard ook.

Bestellijst-Moederdag

03.05.2020

Wij bezorgen uw bestelling tijdelijk gratis in Zwolle

Steeds meer mensen kunnen de 'deur niet meer uit' vanwege het virus. Echter, zolang wij nog door mogen werken met het mooiste product, hebben wij gemeend om de chocolade bij u thuis af te leveren.

Wij beschikken over een mobiele pin, en zullen de overdracht laten plaatsvinden zonder handcontact.

Indien contant dan graag zo gepast mogelijk. De bezorger zal na iedere levering de handen, volgens de richtlijnen, in de auto desinfecteren.

Indien u een bestelling wilt plaatsen kan dat telefonisch ( 038-421 64 79 / 06-22964681) of via de mail ( info@bonbonnerieborrel.nl ). Wij staan u graag te woord en informeren u dan graag over de mogelijkheden.

In principe bezorgen wij tussen 08.30 uur en 12.00 uur. Er worden in dit geval dus geen bezorgkosten gerekend (gemeente Zwolle).

16.03.2020

Zwolle aan de échte chocolade krijgen

Van het vullen van mortieren naar het vullen van bonbons. Na een indrukwekkende loopbaan bij defensie, richt Peter van der Molen zich nu volledig op de fijne verwenwinkel waarvan hij sinds 2014 trotse eigenaar is. Bonbonnerie Borrel; dé ambachtelijke chocolaterie in hartje Zwolle.

Peter was zes jaar oud – hij weet het nog goed – toen hij een banketbakker aan het werk zag. Het zaadje was geplant, en jong als hij was leek zijn bestemming bepaald. Hij volgde de benodigde opleidingen, trad in dienst bij diezelfde bakker en was later werkzaam bij bakkerij Ekkelenkamp in Zwartsluis. Totdat in 1990 de dienstplicht alles veranderde. Tot zijn eigen verassing bleek Peter op zijn plek bij defensie. Hij volgde de onderofficiersopleiding en gaf binnen de luchtmobiele brigade al snel leiding aan zestien koks.

Jongensdroom

Verschillende – steeds verantwoordelijker -  functies volgden elkaar op. Tijdens zijn 24-jarige loopbaan bij defensie mocht Peter uiteindelijk meebeslissen op managementniveau. Privétijd was schaars, en werd vooral besteed aan zijn grote hobby: wandelen. Al sinds zijn prille jeugd was Peter lid van wandelvereniging Wipstrikkwartier, om uit te groeien tot voorzitter van deze vereniging die inmiddels geldt als één van de grootste in Nederland. Vanuit de wandelwereld kwam hij in contact met Hans Borrel, die hem na het horen van zijn levensverhaal voorstelde om de bonbonnerie over te nemen. Peter greep zijn kans om met enige vertraging alsnog zijn jongensdroom te laten uitkomen. 

Klaar voor de toekomst

Nu zijn we ruim twee jaar verder, en staat Bonbonnerie Borrel (weer) sterk op de kaart. ‘De zaken gaan goed. We hebben onze openingstijden uitgebreid, en ons aanbod ook. Bonbons en truffels behouden de hoofdrol; daarnaast verkopen we bijzondere relatiegeschenken én leeft het idee om iets met bruidstaarten te gaan doen. In de toekomst sluit ik uitbreiding van de zaak niet uit.’ Hard werken zit in het bloed van deze in Zwolle geboren en getogen ondernemer. Zijn eigen zaak verder ontwikkelen en heel Zwolle aan de échte chocolade krijgen; dat is zijn grootste ambitie. Bij Bonbonnerie Borrel bent u van dinsdag tot en met zaterdag meer dan welkom om te komen proeven en ontdekken.

03.10.2016

12 Mei – Dag van de Verpleging

De Dag van de Verpleging wordt elk jaar op 12 mei gehouden. 12 mei 1820 is de geboortedatum van Florence Nightingale, die algemeen wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde. Sinds 1965 is 12 mei International Nurses Day. Vanaf 2013 wordt deze dag ook wel de Dag van de Zorg genoemd.

              Bron: Wikipedia

 

Deze dag kunnen wij dus ook niet zomaar voorbij laten gaan, vooral in deze tijd, waarbij o.a. de zorg een bedankje verdient. Wij hebben diverse mogelijkheden om een presentje - voor iemand in de zorg - te maken. Van klein en bescheiden (het gaat immers om het gebaar) tot een ruimhartig presentje.

03.05.2020

Lokale supermarkt

Wij hebben ons aangesloten bij de samenwerking van de 'LokaleSupermarkt'. Een klein deel van onze producten staan vermeld op www.lokalesupermarkt.nl 

Groente, fruit, vlees, brood, chocolade etc. Heerlijk lokaal, gratis bij u thuis bezorgd!!

16.03.2020

Onze maatregelen i.v.m. Corona

Niemand kan er meer om heen, en wellicht kunt u het ook niet meer horen, maar toch willen wij u kort informeren over onze maatregelen i.v.m. de Coronavirus.

  • vooralsnog zijn wij geopend en hanteren wij de normale openingstijden;
  • onze medewerkers werken nog hygiënischer dan normaal, en zullen vaker tussendoor de handen wassen;
  • alle deurklinken en handgrepen worden regelmatig gedesinfecteerd, net als het pinapparaat;
  • wij verzoeken u vriendelijk zoveel mogelijk middels pin te betalen;
  • indien u contant betaalt verzoeken wij u het geld op de toonbank (glasplaat) te leggen. Wij zullen het wisselgeld vervolgens ook weer op de toonbank leggen om zo handcontact te vermijden;
  • wij hebben de proefschaal sinds vorige week verwijderd

Met u hopen wij dat de virus zo snel mogelijk wordt onderdrukt, en wij met z'n allen weer volop kunnen genieten van het normale sociale leven.

16.03.2020

2016 Bonbonnerie Borrel - Concept & ontwerp: VORMSHOP - Technische realisatie: Onetoweb

2016 Bonbonnerie Borrel - Concept & ontwerp: VORMSHOP - Technische realisatie: Onetoweb