Er zijn zoveel bijzondere momenten in het jaar wat gevierd kan worden met chocolade. Je hebt bijna iedere maand wel een geldig excuus om van onze chocolade te genieten!

Daarbij is elk seizoen zo divers dat je een hele goede reden hebt om bij ons terug te komen, om jezelf of een ander te verrassen. En is er even geen bijzonder moment om te vieren, dan verzin je er toch gewoon één!

Valentijn

Liefde en chocolade gaan uitstekend samen! Verwen je geliefde met chocola van ‘Borrel’. Behalve onze Valentijns-assortiment kunnen wij ook naar wens iets speciaals bereiden.

Pasen

Eieren staan symbool voor Pasen. Deze hebben wij uiteraard ook in ons assortiment, maar er is meer dan een chocolade-ei! 

Secretaressedag

Secretaresssedag is een jaarlijks terugkerende dag waarop secretaresses in het zonnetje worden gezet. Ze krijgen op deze dag vaak een attentie van hun werkgever. Dan is chocolade toch een ideaal geschenk!

Koningsdag

Maak je dag ook Koninklijk met chocolade van Bonbonnerie Borrel!

Moederdag

Heerlijke chocolade voor moeder! Vaak is dat het lekkerste cadeau van deze dag! En als je moeder het geduld kan op brengen en elke dag 1 of 2 bonbons neemt, dan beleeft ze Moederdag nog dagen lang!

Vaderdag

De ervaring heeft ons inmiddels geleerd dat vaders net zoveel van chocolade houden als moeders. Stoere of lieve papa’s: wij hebben chocolade voor iedereen!

School

Geslaagd? De liefste juf? Of misschien wel de beste meester bedanken? Wij hebben leuke chocoladepresentjes!

Herfst

Ook al houden heel veel mensen van de zomer, wij kijken uiteindelijk ook weer uit naar de herfst. Gezelligheid en heerlijk genieten in een warm huis… met chocolade-eikels, -paddestoelen of -eekhoorntjes.

Sinterklaas

Wie zoet is krijgt….chocolade! Onze chocoladeletters zijn bijzonder lekker!

Kerst

Kerstklokjes, kransjes, hulstblaadjes, kerstmannen, een heel assortiment om Kerst met chocolade heerlijk door te komen.

2016 Bonbonnerie Borrel - Concept & ontwerp: VORMSHOP - Technische realisatie: Onetoweb

2016 Bonbonnerie Borrel - Concept & ontwerp: VORMSHOP - Technische realisatie: Onetoweb