Wij hebben een breed assortiment aan chocoladeproducten, zoals diverse soorten luxe bonbons, onze overheerlijke slagroomtruffels in diverse smaken en chocoladegeschenken in allerlei maten. Daarbij is het ook mogelijk om je logo of foto op een bonbon te laten printen…uiteraard eetbaar!

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk en heb je daarbij speciale wensen? Laat het ons weten en wij kunnen in overleg bespreken wat de mogelijkheden zijn. Niet alleen in enkelvoud voor een goede vriend of familielid, maar ook in grote hoeveelheden voor bedrijven of verenigingen. Wij gaan graag de uitdaging aan!

Bonbons

Wij bereiden onze bonbons met echte Callebaut chocolade van hoge kwaliteit. Onze bonbons hebben diverse vullingen van crème, ganache, praliné en caramel of een combinatie van deze vullingen en zijn voornamelijk vormbonbons. Wij maken daarbij gebruik van diverse smaken chocolade, waarvan de cacaogehalte van de pure chocolade zelfs 70% bedraagt. In de afgelopen jaren hebben wij het assortiment en diverse smaken aangepast en/of uitgebreid. Dit zullen wij ook blijven doen om te blijven verrassen.

Een bonbon is een chocolaatje die gevuld kan worden met caramel.

Truffels

Al ruim 35 jaar staat Bonbonnerie Borrel vooral bekend om haar overheerlijke truffels. Maar liefst 15 verschillende soorten hebben wij in ons receptenboek staan. Gemiddeld verkopen wij 10 diverse smaken. Dit is uiteraard afhankelijk van het seizoen, maar de echte traditionele slagroomtruffels mogen in elk geval niet ontbreken.

Heb je onze ‘Zwolse Truffel’ al eens geprobeerd? ‘Zwols’ vanwege haar blauwe vulling, en verrassend vanwege haar smaak.

Een truffel is heerlijk romig van binnen met een specifieke smaaksensatie. Omgeven met een knapperig dun laagje chocolade (wit, melk of puur) en een extra laagje smaakbeleving.

Logobonbons

Heb je een bijzondere gelegenheid zoals een jubileum, een openingsfeestje, bruiloft of verjaardag? Wellicht is het dan leuk om een logo van jouw bedrijf of vereniging of een foto te laten printen op een bonbon! 

De logobonbons zijn 1,15 euro per stuk bij een minimale afname van 25 stuks. Bij grotere hoeveelheden is in overleg reductie mogelijk.

Zakelijk

Ook voor bedrijven en verenigingen kunnen wij veel betekenen. Een bedankje, relatiegeschenk, kerstpakketten, paaseieren, of gewoon een doosje ambachtelijke bonbons.

Heb jij een horecabedrijf en wil je een bonbon specifiek alleen voor jouw bedrijf? Overleg gerust met ons welke specifieke smaak of vorm je wilt en wij maken voor jou een proefje.

Relatiegeschenken

Wij produceren meer dan alleen bonbons en truffels. Wil je iemand verrassen met een heerlijk maar ook een bijzonder chocoladegeschenk? Wij hebben diverse mogelijkheden, zoals een ‘abraham’ of ‘sarah’ van chocolade, wijnflessen van chocolade, pumps (met of zonder bonbons), een fotolijstje, cijfers gespoten van chocolade versierd met bonbons en/of noten, en nog veel meer.

Heb je een bijzondere wens of idee, laat het ons weten!

2016 Bonbonnerie Borrel - Concept & ontwerp: VORMSHOP - Technische realisatie: Onetoweb

2016 Bonbonnerie Borrel - Concept & ontwerp: VORMSHOP - Technische realisatie: Onetoweb